HBS-Duinloop

KennemerRunners

Onze trainingen starten vanaf het clubhuis van HBS en daar zijn wij ontzettend blij mee. Met de ligging aan het prachtige duingebied Zuid Kennemerland kunnen wij blijven hardlopen op de mooiste paden van deze regio.

Een van de afspraken die wij met HBS hebben gemaakt is een jaarlijkse loop voor leden van HBS. De HBS/KennemerRunners Duinloop is hiervoor in het leven geroepen, en voor de uitvoering daarvan hebben we jou hulp nodig!

We zouden het leuk vinden als onze leden kunnen helpen de loop te begeleiden. Per afstandsroep minimaal 2 begeleiders, maar afhankelijk van het aantal aanmeldingen meer om met niet te grote groepen op pad te gaan.

Datum: 2019 volgt
Genodigden: Leden van HBS. Of ze nu een fanatieke sporter zijn, of voor het eerst kennis maken met hardlopen. Ze zijn welkom.

Wat moet er gebeuren?
Begeleiden van de lopers en ze een leuke tijd bieden binnen de verschillende afstanden. Route lopen, de groep bij elkaar houden, sociaal praatje houden. Bij de kids afstand vraagt dit natuurlijk ook wat creativiteit om het onvergetelijk te maken.

Afstanden
10 km bergloop: over de hoge toppen van het duin heb je mooie vergezichten. Een mooie, pittige route met veel hoogtemeters.

5 km mooiste: de onverharde paden van de Kennemerduinen brengen je op de mooiste en meest verassende plekken van het duin.

2 km fun run (kids): hardlopen is fun! Hol mee over de zandpaden rondom de Oosterplas.

Programma en aanmelden
11:00 – Start 10 km
11:30 – Start 5 km
11.45 – Start 2km
12:30 – Verwachte binnenkomst alle afstanden
12.45 – Start wedstrijd Dames 1

We hopen op jullie hulp, via het Contact formulier. Vergeet niet te vermelden welke afstand/groep je voorkeur naar uit gaat! Daar proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden.