Maak van je hart geen moordkuil

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
180 berichten.
Nico schreef op 2 maart 2016 om 16:32:
Het probleempje bij het exporteren van de Agenda-gegevens naar je eigen Google-agenda is enigszins verholpen. Althans zo staat het bij de up-date. I ben benieuwd of dat zo is. Tip: ontkoppel eerst de 'oude' agenda, en koppel daarna opnieuw.
Evelien schreef op 17 februari 2016 om 09:18:
De Rokjesdagloop!

KR-dames (en heren die in een rokje willen lopen ๐Ÿ˜‰ ), zoals jullie misschien weten is op zondag 3 april de Rokjesdagloop in het Flevopark in Amsterdam.

De Rokjesdagloop is een jaarlijks hardloop- en wandelevenement (sponsorloop) en dit jaar komt de opbrengst van de rokjesdagloop ten goede aan stichting MS Research, een stichting die fondsen werft voor wetenschapplijke onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose (MS).

Zoals jullie wellicht weten zet ik me actief in voor stichting Mission Summit, een stichting die in samenwerking met MS Research fondsen werft voor onderzoek naar MS. Met Mission Summit proberen wij in 2016 โ‚ฌ 400.000,- op te halen voor een nog te starten onderzoek dat zal worden uitgevoerd bij de VU, project Y.

Mission Summit doet dit jaar ook mee aan de Rokjesdagloop met een eigen team. Alle donaties die wij tijdens de rokjesdagloop ophalen zal worden bested aan het onderzoek Project Y.

Mocht je het leuk vinden om mee te doen en aan te sluiten bij Team Mission Summit, stuur mij dan even een berichtje.

Mocht je meer infomratie willen over Mission Summit of over het onderzoek, kijk dan op onze facebookpagina of op www.mission-summit.nl
Hans V. schreef op 16 februari 2016 om 17:32:
Ik wist het: KOFFIEIE!!
Hans W. schreef op 15 februari 2016 om 21:27:
Was inderdaad heel gezellig met Jasja en Hans V. in de trein op de heenweg naar Schoorl. Op station Alkmaar kreeg Jasja er nog twee vrienden bij. We pasten nog op net op de achterbank van de bus naar Schoorl alsof het een schoolreisje was. De 21 en 30 km was erg nat, dus laten we het daar maar niet te lang over hebben en het vooral zien als een mentale training zoals Hans V. opmerkte. Hopelijk is het bij de CPC beter weer.
Jasja schreef op 12 februari 2016 om 11:59:
Wie loopt er zondag ook in Schoorl de halve of de 30? Dan kunnen we gezellig samen treinen/carpoolen!
17-02-2018: “O-gossie, o-gossie” (diagnose van arts nadat Jan flink onderuit gegaan was). 13-01-2018 tijdens de warming-up: “Laten we nu even gewoon doen, er komen mensen aan.” 06-01-2018: “Zeg, jouw man lijkt een aardige vent. Is die dat ook?”. 19-12-2017: Er is vanavond een KRiathlon 2018-organisatiecomitรฉ opgericht. Plus een comitรฉ van aanbeveling. De namen worden binnenkort bekend  gemaakt. Je kan dus wel alvast gaat trainen.
Alles
Nieuws
Vaste prik
 • HBS-Duinloop
  11 maart 2018 (vervallen)
  Een van de afspraken die wij met HBS hebben gemaakt is een jaarlijkse loop voor leden van HBS. De Duinloop is hiervoor in het leven geroepen, en voor de uitvoering daarvan hebben we jou hulp nodig!
 • Parnassia~Pier~Parnassia Paasloop
  Zaterdag 31 maart 2018
  De duinen zijn mooi, maar het strand mag er ook zijn. Eens per jaar lopen we van Restaurant Parnassia naar de Pier van IJmuiden en terug.
 • Lente
  Dinsdag 3 april 2018
  Zomertijd: we kunnen op dinsdagavonden weer in de duinen trainen.
 • Bevrijdingsvuurestafetteloop
  Vrijdag 4 + Zaterdag 5 mei 2018
  Ieder jaar wordt op 5 mei vanuit Wageningen het bevrijdingsvuur verspreid over het hele land. Zo komt het bevrijdingsvuur ook ieder jaar in Haarlem aan. En in 2018 is het de eer aan de KennemerRunners om het bevrijdingsvuur op te halen in Wageningen en veilig naar Haarlem te brengen.
 • KRiathlon
  Zaterdag 30 juni 2018
  Sinds de zomer van 2016 is de recreatieve kwarttriathlon waarschijnlijk een vast onderdeel van onze activiteiten. Ook in 2018 gaan we weer 1 km zwemmen, 45 km fietsen en 10 km hardlopen.
 • KR BBQ
  Jaarlijke barbecue voor de KennmerRunners + partners. In 2017 op dezelfde dag als de KR triathlon!
 • Halve van Haarlem
  Een mooi rondje van 10 of 21 km in onze eigen omgeving waar veel KR's aan meedoen.
 • Jaarvergadering
  We zijn dan wel geen officiรซle vereniging of wat dan ook. Wel komen we 1x per jaar na een training bij elkaar om het reilen en zeilen van de loopgroep door te nemen. 2017: dinsdag 26 september
 • Rondom Haarlem estafetteloop
  Zondag 14 oktober 2018
  Nee het is geen wedstrijd. Maar wel een mooie estafette door Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Heemstede, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Santpoort. Kortom: Rondom Haarlem
 • KR Bergrondes
  November: Eens per jaar zoeken we alle heuvels (bergen?) op van de Kennemerduinen. En na afloop is er koffie met taart.
 • Testloop
  Najaar 2018 ?
  2 of 3x per jaar in het winterseizoen doen we een testloopje. Gewoon omdat het leuk is. Een uitdagend parcours van 5 km inclusief 't Kopje van Bloemendaal.
 • Oliebollenloop
  Zaterdag 29 december
  December: Oliebollenloop. 5, 10 of 20,8 km door de Waterleidingduinen. Na afloop staat het c-team klaar met een hapje en drankje.
 • Loop~Duik~Loop
  Dinsdag 1 januari 2019
  Dit jaar op 1 januari: 7 of 8,5 km lopen van Overveen naar Bloemendaal. Dan meedoen aan de Nieuwjaarsduik. Tenslotte 5 km terug hardlopen.
 • Nieuwjaarsdiner
  Dinsdag xx januari 2019
  Januari: Het nieuwjaarsdiner is alleen voor leden. Tijdens deze besloten bijeenkomst worden ook de jaarprijzen uitgereikt. De Gouden Schoen en de In Het Zonnetjeprijs.
 • Seizoensborrels
  Elk seizoen organiseert het C-Team een borrel.
 • Nieuwe ledenlijst
  Sta je er niet bij of wil je een andere foto. Of helemaal niet, laat het ons weten.