Maak van je hart geen moordkuil

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
170 berichten.
KennemerRunners schreef op 11 januari 2018 om 13:15:
Martijn K schreef op 9 januari 2018 om 09:41:
Hoop op spoedig herstel Vincent. Strekte met die krukken.
Vincent schreef op 6 januari 2018 om 19:30:
Bedankt voor jullie support vanochtend! Mijn knieschijf was uit de kom. Erg pijnlijk. Na terugduwen ging het een stuk beter. Komende 6 weken een brace waardoor ik mijn been niet kan buigen. Even wennen om met krukken te lopen.
Eelco schreef op 6 januari 2018 om 19:24:
Dan moet Vincent nog wel een heel jaar wachten! Komend nieuwjaarsdiners worden toch de prijzen over 2017 verdeeld?

Beterschap Vincent!!
Nico schreef op 6 januari 2018 om 17:57:
Vincent struikelde aan het einde van de training over een boomwortel en kwam vervelend terecht. Knieschijf uit de kom schijnt pijnlijk te zijn. Door zelf dat onderdeel terug te duwen voorkwam hij erger. Maar lopen ging even niet. Een snel opgehaalde brancard bood uitkomst. Protesteren hielp niet, Vincent moest liggen en zich koest houden. De ambulance was snel ter plekke en ontfermde zich verder over hem. In het ziekenhuis werd een foto gemaakt en die liet geen verontrustende dingen zien (kraakbeen was in orde). Wel moeten de kniebanden zich weer herstellen en loopt Vincent de komende 6 weken met een brace om het been recht te houden. Hardlopen, fietsen en autorijden zit er voorlopig niet in. Wel is de lat voor de pechprijs 2018 hiermee flink hoog gelegd.
De rit naar huis werd door Patrick verzorgd. We lopen dan wel voor eigen risico, maar als er iets nodig is zit/lig/val je bij de KR's in goede handen en wordt er goed samengewerkt.