AWD trails met pannekoeken

KennemerRunners 2021, Verslagen

Het was grijs. Het was koud. Er stond een flinke wind. Het was vroeg op de (zon)dag. Kortom, de ideale omstandigheden voor de KennemerRunners om er eens op uit te trekken in de Waterleidingduinen. Zelfs leden die we niet vaak meer zien waren aanwezig (Piet, Carine, Arviq).
Maar de kou was wel aanleiding op meteen om half tien te vertrekken. Een enkele laatkomer liep daardoor alleen (Maarten, Simon, Carine) of we kwamen ze onderweg tegen.

Voor mij was het een test om te kijken of de route van 15,5 km goed te volgen was op de horloges. Na afloop heb ik enkele bruikbare tips gekregen, waarvoor mijn dank, die worden verwerkt.
Dit dus in het kader van de 12 Provincien Trails van Mud Sweat Trails. Wellicht ook leuk voor ons als we weer eens een dagje elders willen gaan lopen?!

Na afloop had ik een picknick in gedachten en daarvoor drankjes en hapjes meegenomen. Wijselijk hebben we daar maar van afgezien. Opboksen tegen de pannenkoeken van de Oase heeft geen zin.
De picknick houden we tegoed voor het voorjaar. Want er valt nog genoeg moois te zien daar en ik hoop dat John van de Paverd er dan ook weer bij kan zijn! En de andere John trouwens ook. – Nico