De trainingen starten vanuit clubhuis HBS, Bergweg 1a, 2061 KB Bloemendaal. (naast ingang Bleek en Berg van de Kennemerduinen). Op dinsdagavond van 19.00-20.30 uur en zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur.

’s Zomers in de prachtige Kennemerduinen, en tijdens de wintermaanden op dinsdagavond langs de verlichte wegen van Bloemendaal.

Voor het lopen doen we de warming-up en loopoefeningen, daarna afwisselend interval-trainingen of duurloop op verschillende niveaus.

Na afloop kan er gebruik worden gemaakt van de douches in het clubhuis en is de kantine (meestal) geopend.

De KennemerRunners bestaan sinds 1984 en hebben veel evenementen georganiseerd. Veel deelnemers doen mee aan regionale, nationale en internationale prestatielopen, van 5 tot 125 km. Maar een groot deel doet daar niet aan mee en loopt gewoon 2x in de week lekker in de duinen.

Ben je geïnteresseerd?
Kom dan eens geheel vrijblijvend meelopen op dinsdagavond en/of zaterdag-ochtend. Neem hiertoe eerst contact op via het contactformulier. Het lidmaatschap bedraagt 75 euro per jaar vanaf 1 september, of 5 euro per maand voor de resterende maanden tot de daaropvolgende 1 september.
Om deel te kunnen nemen word er verwacht dat je pakweg 60 minuten kan lopen in een tempo van ongeveer 10 km per uur.
Lid worden? Ga naar het contactformulier

Coördinatie team (2023/24)
John van de Paverd (penningmeester)
Lisanne Korfage
Clare Out
Walter Heijmans
info@kennemerrunners.nl

Banknummer
NL78 INGB 0008277469, t.n.v. KennemerRunners, Haarlem

Bijdrages aan deze site zijn van harte welkom, in welke vorm dan ook. Berichten van derden worden alleen geplaatst als een van de leden dit verzoekt. Aanleveren liefst in een Word bestand met foto’s op de juiste plek.