Kom jij met ons de duinen verkennen?

Houd jij ook zo van hardlopen? Hop je schoenen aan en lekker ongedwongen erop uit. Het liefst in een mooi gebied waar volop leuke paadjes te ontdekken zijn? Elke keer opnieuw een klein hardloopavontuur.

Kom dan eens met ons meelopen in de mooie Kennemerduinen! Want dat is wat wij elke zaterdagochtend en dinsdagavond doen. Samen rennen in een mooie omgeving met een gevarieerd trainingsprogramma. Je bent van harte welkom!

Wie zijn wij?

De KennemerRunners zijn een groep hardlopers die het leuk vinden om er samen op uit te gaan. Dat doen we in ieder geval elke week op dinsdagavond van 19.00-20.30 uur en zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur. ’s Zomers in de prachtige Kennemerduinen, en tijdens de wintermaanden op dinsdagavond langs de verlichte wegen van Bloemendaal. 

Voor het lopen doen we onder leiding van een trainer een warming-up en loopoefeningen. Daarna volgt afwisselend een intervaltraining of een duurloop. We starten en eindigen bij HBS waar we na het lopen kunnen genieten van een warme douche en een lekker drankje in het clubhuis.

Hardlopen met de KennemerRunners

  • maakt de duinen tot jouw speeltuin
  • is gezellig en ongedwongen
  • betekent afwisselende trainingen

Loop je met ons mee?

Lijkt het je wat om een keer met ons mee te lopen? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, vertellen je graag meer en beantwoorden vragen die je misschien nog hebt.

Tot in de duinen!