Nieuwjaarsdiner

KennemerRunners

Jaarlijks hoogtepunt (van de activiteiten die niets met hardlopen te maken hebben), meestal op de 3e dinsdag in januari. Niet alleen vanwege het diner, maar zeker ook omdat de jaarprijzen worden uitgereikt.
Iedereen kan meedenken over wie er voor die prijzen in aanmerking komen:

1. De gouden schoen: Voor iemand die een bijzondere hardloopprestatie heeft neer gezet. Dat kan zijn iemand die een knaller van een wedstrijd heeft gelopen. Of iemand die door weer en wind altijd, maar dan ook altijd bij de training is. Of iemand die goed bezig is op hardloopgebied, iemand met een gouden hardlooptoekomst voor zich. Of voor iemand die na herstel van een blessure weer de sterren van de hemel rent.

2. De in-het-zonnetje prijs: Voor iemand die zich achter de schermen ingezet heeft voor de KennemerRunners dit jaar. Of voor iemand die enorme pech heeft gehad als gevolg van een blessure of een wedstrijd die niet doorging waar toch heel hard voor getraind was. Kortom voor iemand die wel een zonnetje verdiend heeft.

Wil je iemand nomineren? Geef dat dan door aan Herco (kan ook met onderstaand formulier):

Info 2020
Op dinsdag 21 januari 2020 gaan we van ons jaarlijkse nieuwjaarsdiner genieten bij De Wereldkeuken Haarlem!
Eet je mee? Meld je dan vóór maandag 14 januari aan per e-mail bij John van der Pol of door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. En € 35 overmaken op NL78 INGB 0008277469 (dat is inclusief 3 drankjes).
Er is vis, vlees en vegetarisch, graag vooraf opgeven.
Er is deze dag geen training, maar een paar leden lopen wel een klein duurloopje. Dat is dit jaar wat lastig dus onzeker. Wie wil contact Nico.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp: Nieuwjaarsdiner

  Bericht
  Jawel, ik eet graag mee op 15 januari.

  Vlees / vis / vegetarisch / wensen