Nieuwjaarsdiner

KennemerRunners

Jaarlijks hoogtepunt (van de activiteiten die niets met hardlopen te maken hebben), meestal op de 3e dinsdag in januari. Niet alleen vanwege het diner, maar zeker ook omdat de jaarprijzen worden uitgereikt.
Iedereen kan meedenken over wie er voor die prijzen in aanmerking komen:

1. De gouden schoen: Voor iemand die een bijzondere hardloopprestatie heeft neer gezet. Dat kan zijn iemand die een knaller van een wedstrijd heeft gelopen. Of iemand die door weer en wind altijd, maar dan ook altijd bij de training is. Of iemand die goed bezig is op hardloopgebied, iemand met een gouden hardlooptoekomst voor zich. Of voor iemand die na herstel van een blessure weer de sterren van de hemel rent.

2. De in-het-zonnetje prijs: Voor iemand die zich achter de schermen ingezet heeft voor de KennemerRunners dit jaar. Of voor iemand die enorme pech heeft gehad als gevolg van een blessure of een wedstrijd die niet doorging waar toch heel hard voor getraind was. Kortom voor iemand die wel een zonnetje verdiend heeft.

Wil je iemand nomineren? Geef dat dan door aan Monique (kan ook met onderstaand formulier):

Info 2018
Op dinsdag 16 januari 2018 gaan we van ons jaarlijkse nieuwjaarsdiner genieten bij HBS!
Eet je mee? Meld je dan vóór maandag 9 januari aan per e-mail bij Patrick of door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. En € 30 overmaken op NL78 INGB 0008277469 (dat is inclusief drankjes).
Er is vis, vlees en vegetarisch, je hoeft dit niet vooraf op te geven.
Er is deze dag geen training, maar een paar leden lopen wel een klein duurloopje. HBS is gewoon open.
Van 17.15 tot 18.15 uur, zodat we op tijd aan kunnen schuiven.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp: Nieuwjaarsdiner

Bericht
Jawel, ik eet graag mee op 17 januari.