Beste KennemerRunners,

In deze spannende tijden van corona, mogen wij gelukkig nog wel naar buiten om te ontspannen. Ondanks dat de trainingen zijn afgelast willen we de KennemerRunners natuurlijk wel in beweging en in contact met elkaar houden. Daarom hebben wij de KR Virtual training! De KR Virtual training voorziet in trainingen die je in je eentje kan uitvoeren en waarvan je jouw running-app resultaten via whatsapp met de groep kan delen. Onder de deelnemers worden er leuke prijzen verloot!

Hoe werkt het?
Via de app en de site komen de instructies voor twee trainingen, die je respectievelijk voor zaterdagochtend 11.00 uur en dinsdagavond 20.30 uur volbracht moet hebben. Jullie strava-resultaten deel je in de whatsapp groep.
In deze whatsapp groep kunnen we elkaars resultaten en ervaringen delen. Indien gewenst kunnen we dinsdagavond 20.30 uur en zaterdagochtend 11.00 uur een Zoom-sessie starten om bij te praten onder het genot van een glas bier of een kop thee.

Wat kunnen jullie verwachten?

  • Warming up video’s van uw favoriete trainers
  • Looptechniek
  • Aangepaste en gevarieerde trainingen aangevuld met ludieke elementen
  • Jouw inbreng: heb je een leuk idee voor de KR Virtual Training? Wil je een keer de warming up voordoen? Schroom niet om het voortouw te nemen en een (video) voorstel te doen!
  • En voor de beste origineelste en leukste inbreng hebben we een mooie prijs. Over de uitslag kan natuurlijk niet gecorrespondeerd worden!

Wat verwachten wij van jullie?
Respecteer ten allen tijde de geldende richtlijnen die de overheid en RIVM met ons burgers heeft gemaakt. 
Net als bij de reguliere KR trainingen ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen veiligheid. Zorg dat je in het donker goed zichtbaar bent en draag reflecterende kleding.
Ga geen onverantwoorde acties uithalen om een van de prijzen in de wacht te slepen.

Never not running!
Groetjes,
Hans, Kevin, Michiel