Rond de feestdagen

Dit jaar vallen de feestdagen wel erg onhandig qua trainingen.
Die van dinsdag 24 en 31 december komen te vervallen vanwege de feestdagen erna. Ook die van zaterdag 28 december komt te vervallen. Maar stilzitten hoef je niet, want:

Op donderdag 26 december, 2e kerstdag, zijn er altijd wel een paar KennemerRunners (Jeannet, Piet, Dick, Nico) die meedoen met de Kerstcross in Opmeer. 5 of 10 km banjeren door de weilanden. Veters goed vastmaken, want er wil nog wel eens een schoen achterblijven in de blubber. December was vrij nat, dus dat belooft wat. Leuk als je meegaat.

Zaterdag 28 december kan je naar de Oliebollenloop georganiseerd door de IJsclub in de Amsterdamse Waterleidingduinen (vanaf ingang „de Oase” (adres 1e Leijweg, Vogelenzang). Vele KR-runners doen elk jaar mee en de oliebol na afloop smaakt altijd erg goed. Start is vanaf 12 uur en er zijn verschillende afstanden (5, 10 en 20 km). Het C-team regelt voor de lopers extra oliebollen, koffie en gluhwein.

Op 1 januari wordt het pas echt leuk, want dan kan je meedoen met de loop-duik-loop.  In twee tempogroepen lopen we (KennemenRunners en ook mensen van andere loopgroepen) dan 7 à 8,5 km naar het strand van Bloemendaal. Daar doen we mee aan de Nieuwjaarsduik. En na afloop lopen we over de Zeeweg 5 km terug om weer warm te worden. Het mooiste begin van het nieuwe jaar. Om 12.45 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij de Tetterodehal (Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen).

Tenslotte een Save the Date voor het jaarlijkse Kennemerrunners Nieuwjaarsdiner, ditmaal op dinsdag 21 januari 2020. Geef je op bij John. Tips voor de jaarlijkse trofeeën kan je aan Monique doorgeven. Wil je weten wie er in loop van jaren al in het zonnetje gezet zijn, dan kan je hier kijken.
Er zal deze dinsdag geen training zijn. Wel gaan er soms wat leden een duurloopje doen. Nico is er niet bij dit jaar, dus dat kan mooi via de groepsapp worden geregeld.