Testloop 5 november 2019

2019, Verslagen

Altijd weer leuk het testloopje al doet het deelnemers aantal anders vermoeden, echter er zijn een paar trouwe diehards die hem toch elk jaar weer willen lopen. Ditmaal waren 11 deelnemers komen opdagen, daarmee zitten we net boven het gemiddelde van afgelopen jaren.
Het weer was prima, nagenoeg geen wind en de motregen van die middag had de lucht schoon geregend. Zodoende stond de deelnemers niets in de weg om een mooie tijd neer te zetten.
Drie deelnemers hadden het parcours nog nooit gelopen en na een uitgebreide uitleg, einde weg links, rechtdoor tot aan bejaardenhuis/parkje en dan weer links, volg fietspad tot aan rotonde en daar weer links, bij Caprera weer links het kopje over en volg de weg tot parkje en dan weer links, durfde iedereen op pad te gaan. Op een onverklaarbare wijze is het parcours niet blijven hangen in het brein van de jongste deelnemer, misschien waren het de zenuwen, overmoed of uit de (verkeerde) bocht gevlogen In iedergeval is het hem gelukt om tot driemaal toe verkeerd te lopen, dat is record 1 en record twee is dat hij alle drie de keren toch weer de koppositie in nam.
Daarnaast was er nog een record en dat was voor Tom, die heeft namelijk met het grootste verschil zijn pr verbeterd. Mochten er Kennemerrunners zijn, denken een van die dingen kan ik beter, dan zijn die van harte welkom op het tweede testloopje. – Hans

Hier kan je de resultaten van de laatste testloop downloaden:
In PDF of in Excel..
Voor wie nieuw is: hier staat de route: Route