Maak van je hart geen moordkuil

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
154 berichten.
Maarten schreef op 21 augustus 2017 om 13:38:
hoi allemaal

is er iemand die mij een fiets kan lenen voor de 4- triatlon? Mijn amsterdamse stadsfiets kan dit geweld niet meer aan.

bvd!

Maarten
Suzanne schreef op 16 augustus 2017 om 12:11:
Nog 1 maand tot de KRiathlon 2017, 2e editie! Daar wil je bij zijn! Heb jij je al ingeschreven? Dat kan tot 1 september bij mij via het inschrijfformulier. Ik zie mijn mailbox wel vol lopen ๐Ÿ˜‰
Suzanne en Walter schreef op 12 augustus 2017 om 14:31:
Als jullie het leuk vinden, de voorbereidingen op ons Kenia avontuur zijn online te volgen via onze FB-pagina: https://www.facebook.com/HaarlemRentVoorKenia/ en onze website https://haarlemrentvoorkenia.com
Daar kun je natuurlijk ook doneren als je wilt ๐Ÿ˜‰
Groetjes!
Walt en Suuz
Caroline schreef op 8 augustus 2017 om 12:34:
Gister een mudsweattrail gelopen van station naar station net zoals we met KR's wel eens van Rhenen naar driebergen hebben gedaan. Deze gong van Cuijk naar Nijmegen. Super mooie trail met als slot nog een toeristische route door Nijmegen, wat je volgens mij als je dat niet wil ook kan skippen.... Maar miss leuk om dit een keer met een groepje KR's โ˜บ๏ธ
Walter Heijmans schreef op 13 juli 2017 om 11:06:
Lieve loopgenoten,

omdat ik een nieuw hardloophorloge heb, mag mijn oude, Polar M400, naar iemand anders die er blij mee is en kan gebruiken.

Details: het horloge is ongeveer 2 jaar oud, maar werkt nog uitstekend. Kosten โ‚ฌ50,-.
Komt met oplaadkabel en met de originele boekjes.
Eventuele hartslagband met sensor zit er niet bij.

Uiteraard is een door mij gegeven uitleg over hoe het horloge werkt geheel gratis ๐Ÿ˜‰

Het horloge:
Polar M400 sporthorloge met GPS. Dit is een waterdicht GPS-sporthorloge en dagelijkse fitness tracker. Hij helpt je om trainingen te plannen, prestaties te verbeteren en na een training de weg naar huis te vinden. Werkt samen met Polar flow app en webservice waar je al je activiteiten en voortgang kunt bijhouden en plannen. Ondersteunt het behalen van doelen (bijv 10km, halve marathon) door middel van trainingsschema's. Beschikt over fitness test (icm met hartslagsensor), geeft indicatie van trainingsbelasting en herstelstatus, registreert activiteit en slaap, calorieverbruik en trainingseffect. Met de running index kun je de ontwikkeling van je loopprestaties bijhouden.

Het volledige Gastenboek staat hier

Nu op Facebook:

Na een heel zomerseizoen wandelen op de dinsdagavond ga ik nu weer meerennen. Dat zal wel dik achteraan zijn. 10 km/u is echt plankgas voor me nu. Net een loopje gedaan op 9,3 km/u. Even aansluitend op een onderwerpje van de jaarvergadering: er is dus ten minste รฉรฉn niet zo heel snelle loper aanwezig op dinsdagavond. Wel zo gezellig als er meer zijn zoals ik. Of jaag ik nu de relaxtere lopers juist weg? Het tempo mag in elk geval nog best iets omlaag. ... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

Ze zijn er klaar voor! ... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook
22-07-2017: Nog meer marathon nieuwtjes: Jasja gaat 8 oktober in Chicago lopen en William gaat 22 oktober naar Dresden voor de marathon 04-07-2017: Lopend vuurtje: De KennemerRunners mogen (moeten?) in de nacht van 4 op 5 mei 2018 het Bevrijdingsvuur ophalen uit Wageningen en naar Haarlem brengen (minimaal 95 km in estafettevorm). 20-06-2017: “Als ik meedoe, ga ik hem winnen, die triathlon.”, zo sprak een van onze leden. Laat dit een stimulans zijn voor al diegenen die ik hier niet citeerde. 10-06-2017: Vandaag waren er beduidend meer vrouwen dan mannen op de training. Niet verwonderlijk dus dat de conversatie bij de warming-up al snel ging over koplampen en stadslichtjes. 09-05-2017: Gesignaleerd rondom het huis van Nico: aannemer JH ! 02-05-2017: Een aantal KR’s gaan dit jaar hun debuut bij de marathon lopen. Walter gaat naar Berlijn, maar verder moeten nog even voorzichtig zijn met het noemen van namen en plaatsen. Toch? Pieter, JanJaap?
Alles
Nieuws
Vaste prik
 • Seizoensborrels
  Datum najaar volgt
  Elk seizoen organiseert het C-Team een borrel.
 • KR Bergrondes
  Zaterdag 11 november 2017
  November: Eens per jaar zoeken we alle heuvels (bergen?) op van de Kennemerduinen. En na afloop is er koffie met taart.
 • Testloop
  2 of 3x per jaar in het winterseizoen doen we een testloopje. Gewoon omdat het leuk is. Een uitdagend parcours van 5 km inclusief 't Kopje van Bloemendaal.
 • Oliebollenloop
  Zaterdag 30 december
  December: Oliebollenloop. 5, 10 of 20,8 km door de Waterleidingduinen. Na afloop staat het c-team klaar met een hapje en drankje.
 • Loop~Duik~Loop
  Maandag 1 januari 2018
  Dit jaar op 1 januari: 7 of 8,5 km lopen van Overveen naar Bloemendaal. Dan meedoen aan de Nieuwjaarsduik. Tenslotte 5 km terug hardlopen.
 • Nieuwjaarsdiner
  Dinsdag 16 januari 2018
  Januari: Het nieuwjaarsdiner is alleen voor leden. Tijdens deze besloten bijeenkomst worden ook de jaarprijzen uitgereikt. De Gouden Schoen en de In Het Zonnetjeprijs.
 • Parnassia~Pier~Parnassia
  De duinen zijn mooi, maar het strand mag er ook zijn. Eens per jaar lopen we van Restaurant Parnassia naar de Pier van IJmuiden en terug.
 • KRiathlon
  Sinds de zomer van 2016 is de recreatieve kwarttriathlon waarschijnlijk een vast onderdeel van onze activiteiten. In 2017 gaan we weer 1 km zwemmen, 45 km fietsen en 10 km hardlopen. Aansluitend is er 's avonds de KR BBQ!
 • KR BBQ
  Jaarlijke barbecue voor de KennmerRunners + partners. In 2017 op dezelfde dag als de KR triathlon!
 • HBS-Duinloop
  Een van de afspraken die wij met HBS hebben gemaakt is een jaarlijkse loop voor leden van HBS. De Duinloop is hiervoor in het leven geroepen, en voor de uitvoering daarvan hebben we jou hulp nodig!
 • Halve van Haarlem
  Een mooi rondje van 10 of 21 km in onze eigen omgeving waar veel KR's aan meedoen.
 • Jaarvergadering
  We zijn dan wel geen officiรซle vereniging of wat dan ook. Wel komen we 1x per jaar na een training bij elkaar om het reilen en zeilen van de loopgroep door te nemen. 2017: dinsdag 26 september
 • Rondom Haarlem estafetteloop
  Zondag 14 oktober 2018
  Nee het is geen wedstrijd. Maar wel een mooie estafette door Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Heemstede, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Santpoort. Kortom: Rondom Haarlem
 • Nieuwe ledenlijst
  Sta je er niet bij of wil je een andere foto. Of helemaal niet, laat het ons weten.