Testloop

KennemerRunners

Testloop van 23 januari 2018. Zo kort op de vorige testloop waren de verwachtingen niet hoog gespannen. Toch wist Caroline er een mooie PR uit te persen. Voor William was een Relative PR een makkie: gewoon doorlopen zonder plaspauze. Maarten R liep weliswaar de juiste route, maar dat resulteerde niet in een PR. En er waren 2 nieuwkomers: Lisanne liep een mooie tijd en Keimpe zet in voor een PR bij de volgende testloop. Hier kan je de resultaten van de laatste testloop downloaden:
In PDF of in Excel..
Voor wie nieuw is: hier staat de route: Route

Testloop van 29 december 2017. We zitten weer in de lift! Met 10 deelnemers, 3 relatieve PR’s en 2 PR’s kunnen we weer tevreden zijn. En we overwegen diverse nieuwe categorien: ‘lopen met plaspauze’ en ‘langzaamlopen zodat je de volgende keer een relatieve PR kan halen’. Hier kan je de resultaten van de laatste testloop downloaden:
In PDF of in Excel..
Voor wie nieuw is: hier staat de route: Route

Testloop van 3 oktober 2017. JUBILEUMTESTLOOP, jawel het was de 50e! Maar dat was geen reden voor een massale opkomst. Slechts 8 leden deden mee. De enige met een PR was Janjaap, maar die was dan ook in zeer goede conditie door de voorbereiding van de Amsterdam marathon. Hier kan je de resultaten van de laatste testloop downloaden:
In PDF of in Excel..
Voor wie nieuw is: hier staat de route: Route

Testloop van 31 december 2017. Het aantal deelnemers loopt weer wat. Komt dat omdat het nodig is om het gemiddelde tempo weer wat op te schroeven? Dan moet er nog wel wat gedaan worden: slechts 2 PR’s deze keer. Saskia nam een flinke sprong voorwaarts (1,30 min. verbetering – ga zo door!) en Clare ging gewoon rustig door met steeds een stukje sneller.