Maak van je hart geen moordkuil

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
180 berichten.
William schreef op 14 december 2017 om 22:06:
Op zondag 17 december is schrijver Abdelkader Benali in de hardloopwinkel Lopers Company by Enno aan de Binnenweg 35 in Heemstede. Voordat hij zijn boek โ€œAsfalt, Zand & Stenenโ€ signeert kun je om 11:30 met hem gaan hardlopen. Start is bij de winkel.
Eelco schreef op 10 december 2017 om 20:16:
Afgelopen vrijdagnacht heb ik weer een stukje Marskramerpad gelopen. Hier de link naar mijn verhaaltjes op FB.
Hans schreef op 4 december 2017 om 13:35:
Een collega van mij kan niet starten voor de halve van Ameland van 16 dec aanstaande, zodoende is zijn start bewijs beschikbaar. Iemand interesse?
Nico schreef op 13 november 2017 om 09:45:
Een stuk relaxter maar minstens zo mooi was de trail op Schiermonnikoog. Na 13,5 km over de kwelder, duinpaadjes en strand plakte ik er nog een extra stuk bij over duin- en bospaadjes. Hagel, zon en regenbogen; het was allemaal prachtig. Voor volgend jaar zeer aan te bevelen voor KennemerRunners (13,5 of 27 km dus). https://devilstrail.nl/schiermonnikoog/
Hans V schreef op 9 november 2017 om 12:41:
Ik heb vannacht de Rotterdam Marathon gelopen. Alleen was de start niet waar ik gewend was: het leek wel Zandvoort. En het leek ook meer op een trail. Zo kreeg ik na een bocht plotseling een prachtig uitzicht over allerlei bergtoppen. Ik zag niet gelijk hoe ik toen verder moest en mensen achter me begonnen ongeduldig te worden. Toen zag ik een smal bergpad langs een hele steile afgrond. Oei wat eng, maar wel mooi. Achter me werden ze nog ongeduldiger en ik besloot ervoor te gaan. Ik klom door het raam en liet me zakken. Maar nu was ik in een soort zwemparadijs. Ik begon me zorgen te maken of dit nog wel de goede route was en besloot het maar te gaan vragen. Het antwoord was dat het golfslagbad gesloten was en dat het de organisatie erg speet. Ik was dus wel op de goede route,
De finish heb ik niet gezien, toen was ik alweer wakker.
17-02-2018: “O-gossie, o-gossie” (diagnose van arts nadat Jan flink onderuit gegaan was). 13-01-2018 tijdens de warming-up: “Laten we nu even gewoon doen, er komen mensen aan.” 06-01-2018: “Zeg, jouw man lijkt een aardige vent. Is die dat ook?”. 19-12-2017: Er is vanavond een KRiathlon 2018-organisatiecomitรฉ opgericht. Plus een comitรฉ van aanbeveling. De namen worden binnenkort bekend  gemaakt. Je kan dus wel alvast gaat trainen.
Alles
Nieuws
Vaste prik
 • HBS-Duinloop
  11 maart 2018 (vervallen)
  Een van de afspraken die wij met HBS hebben gemaakt is een jaarlijkse loop voor leden van HBS. De Duinloop is hiervoor in het leven geroepen, en voor de uitvoering daarvan hebben we jou hulp nodig!
 • Parnassia~Pier~Parnassia Paasloop
  Zaterdag 31 maart 2018
  De duinen zijn mooi, maar het strand mag er ook zijn. Eens per jaar lopen we van Restaurant Parnassia naar de Pier van IJmuiden en terug.
 • Lente
  Dinsdag 3 april 2018
  Zomertijd: we kunnen op dinsdagavonden weer in de duinen trainen.
 • Bevrijdingsvuurestafetteloop
  Vrijdag 4 + Zaterdag 5 mei 2018
  Ieder jaar wordt op 5 mei vanuit Wageningen het bevrijdingsvuur verspreid over het hele land. Zo komt het bevrijdingsvuur ook ieder jaar in Haarlem aan. En in 2018 is het de eer aan de KennemerRunners om het bevrijdingsvuur op te halen in Wageningen en veilig naar Haarlem te brengen.
 • KRiathlon
  Zaterdag 30 juni 2018
  Sinds de zomer van 2016 is de recreatieve kwarttriathlon waarschijnlijk een vast onderdeel van onze activiteiten. Ook in 2018 gaan we weer 1 km zwemmen, 45 km fietsen en 10 km hardlopen.
 • KR BBQ
  Jaarlijke barbecue voor de KennmerRunners + partners. In 2017 op dezelfde dag als de KR triathlon!
 • Halve van Haarlem
  Een mooi rondje van 10 of 21 km in onze eigen omgeving waar veel KR's aan meedoen.
 • Jaarvergadering
  We zijn dan wel geen officiรซle vereniging of wat dan ook. Wel komen we 1x per jaar na een training bij elkaar om het reilen en zeilen van de loopgroep door te nemen. 2017: dinsdag 26 september
 • Rondom Haarlem estafetteloop
  Zondag 14 oktober 2018
  Nee het is geen wedstrijd. Maar wel een mooie estafette door Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Heemstede, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Santpoort. Kortom: Rondom Haarlem
 • KR Bergrondes
  November: Eens per jaar zoeken we alle heuvels (bergen?) op van de Kennemerduinen. En na afloop is er koffie met taart.
 • Testloop
  Najaar 2018 ?
  2 of 3x per jaar in het winterseizoen doen we een testloopje. Gewoon omdat het leuk is. Een uitdagend parcours van 5 km inclusief 't Kopje van Bloemendaal.
 • Oliebollenloop
  Zaterdag 29 december
  December: Oliebollenloop. 5, 10 of 20,8 km door de Waterleidingduinen. Na afloop staat het c-team klaar met een hapje en drankje.
 • Loop~Duik~Loop
  Dinsdag 1 januari 2019
  Dit jaar op 1 januari: 7 of 8,5 km lopen van Overveen naar Bloemendaal. Dan meedoen aan de Nieuwjaarsduik. Tenslotte 5 km terug hardlopen.
 • Nieuwjaarsdiner
  Dinsdag xx januari 2019
  Januari: Het nieuwjaarsdiner is alleen voor leden. Tijdens deze besloten bijeenkomst worden ook de jaarprijzen uitgereikt. De Gouden Schoen en de In Het Zonnetjeprijs.
 • Seizoensborrels
  Elk seizoen organiseert het C-Team een borrel.
 • Nieuwe ledenlijst
  Sta je er niet bij of wil je een andere foto. Of helemaal niet, laat het ons weten.