Maak van je hart geen moordkuil

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
154 berichten.
Hans V schreef op 11 juli 2017 om 21:51:
Nieuwe trail in onze eigen duinen: IJmuiden Kusttrail.
Wordt hem niet voor mij dit jaar, maar jullie kunnen vast voor mij proeflopen ๐Ÿ˜„
Suzanne schreef op 4 juli 2017 om 14:36:
Vanmorgen gehoord van het Bevrijdingspop bestuur. De KennemerRunners mogen in de nacht van 4 op 5 mei 2018 het Bevrijdingsvuur ophalen uit Wageningen en naar Haarlem brengen. I'll keep you posted! ๐Ÿ˜„
Suzanne schreef op 3 juli 2017 om 10:29:
Gisteren was het precies 1 jaar geleden: De 1ste editie van de KennemerRunners kwart triatlon, ofwel de KRiatlon! Wat een dag was dat ๐Ÿ™‚

De aanmeldingen voor editie twee beginnen ook binnen te komen. Dat gaat weer mooi worden! Wil je meedoen, meld je dan aan via het formulier dat als het goed is in je mailbox zit.

Voor degenen die niet willen zwemmen, maar wel willen fietsen en lopen, ik heb een zwemmer in de aanbieding voor een team. Te weten Walter.

Groetjes! Suuz
Walter schreef op 28 juni 2017 om 10:13:
Lieve KR's,
Suus en ik zijn opzoek naar een nieuwe woning (huur). Wij willen graag wat groter wonen en een tuin(tje). Dit hoeft niet perse in Haarlem te zijn, maar mag ook in Driehuis, Velserbroek, Heemstede, Spaarndam, Santpoort, Bennebroek ofwel de directe omgeving van Haarlem.
Huurprijs tot โ‚ฌ1000,-. Dus als jullie iets weten mail mij op heijmans.walter@gmail.com of vertel het ons tijdens de trainingen.
Wij horen graag van jullie!
Hans W. schreef op 23 juni 2017 om 23:23:
De Kennemer renners fietsen op vrijdagochtend of zondagochtend 35-60 km op de racefiets. We zoeken nog enthousiaste fietsers. Vandaag was Vincent er voor het eerst bij en hij liet zich op het Kopje niet uit de wielen rijden. Juliette, Ronald, Annego of ik kan je meer vertellen over de fietsgroep.
Het volledige Gastenboek staat hier

Nu op Facebook:

Na een heel zomerseizoen wandelen op de dinsdagavond ga ik nu weer meerennen. Dat zal wel dik achteraan zijn. 10 km/u is echt plankgas voor me nu. Net een loopje gedaan op 9,3 km/u. Even aansluitend op een onderwerpje van de jaarvergadering: er is dus ten minste รฉรฉn niet zo heel snelle loper aanwezig op dinsdagavond. Wel zo gezellig als er meer zijn zoals ik. Of jaag ik nu de relaxtere lopers juist weg? Het tempo mag in elk geval nog best iets omlaag. ... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook

Ze zijn er klaar voor! ... Lees meerMinder

Bekijk op Facebook
22-07-2017: Nog meer marathon nieuwtjes: Jasja gaat 8 oktober in Chicago lopen en William gaat 22 oktober naar Dresden voor de marathon 04-07-2017: Lopend vuurtje: De KennemerRunners mogen (moeten?) in de nacht van 4 op 5 mei 2018 het Bevrijdingsvuur ophalen uit Wageningen en naar Haarlem brengen (minimaal 95 km in estafettevorm). 20-06-2017: “Als ik meedoe, ga ik hem winnen, die triathlon.”, zo sprak een van onze leden. Laat dit een stimulans zijn voor al diegenen die ik hier niet citeerde. 10-06-2017: Vandaag waren er beduidend meer vrouwen dan mannen op de training. Niet verwonderlijk dus dat de conversatie bij de warming-up al snel ging over koplampen en stadslichtjes. 09-05-2017: Gesignaleerd rondom het huis van Nico: aannemer JH ! 02-05-2017: Een aantal KR’s gaan dit jaar hun debuut bij de marathon lopen. Walter gaat naar Berlijn, maar verder moeten nog even voorzichtig zijn met het noemen van namen en plaatsen. Toch? Pieter, JanJaap?
Alles
Nieuws
Vaste prik
 • Seizoensborrels
  Datum najaar volgt
  Elk seizoen organiseert het C-Team een borrel.
 • KR Bergrondes
  Zaterdag 11 november 2017
  November: Eens per jaar zoeken we alle heuvels (bergen?) op van de Kennemerduinen. En na afloop is er koffie met taart.
 • Testloop
  2 of 3x per jaar in het winterseizoen doen we een testloopje. Gewoon omdat het leuk is. Een uitdagend parcours van 5 km inclusief 't Kopje van Bloemendaal.
 • Oliebollenloop
  Zaterdag 30 december
  December: Oliebollenloop. 5, 10 of 20,8 km door de Waterleidingduinen. Na afloop staat het c-team klaar met een hapje en drankje.
 • Loop~Duik~Loop
  Maandag 1 januari 2018
  Dit jaar op 1 januari: 7 of 8,5 km lopen van Overveen naar Bloemendaal. Dan meedoen aan de Nieuwjaarsduik. Tenslotte 5 km terug hardlopen.
 • Nieuwjaarsdiner
  Dinsdag 16 januari 2018
  Januari: Het nieuwjaarsdiner is alleen voor leden. Tijdens deze besloten bijeenkomst worden ook de jaarprijzen uitgereikt. De Gouden Schoen en de In Het Zonnetjeprijs.
 • Parnassia~Pier~Parnassia
  De duinen zijn mooi, maar het strand mag er ook zijn. Eens per jaar lopen we van Restaurant Parnassia naar de Pier van IJmuiden en terug.
 • KRiathlon
  Sinds de zomer van 2016 is de recreatieve kwarttriathlon waarschijnlijk een vast onderdeel van onze activiteiten. In 2017 gaan we weer 1 km zwemmen, 45 km fietsen en 10 km hardlopen. Aansluitend is er 's avonds de KR BBQ!
 • KR BBQ
  Jaarlijke barbecue voor de KennmerRunners + partners. In 2017 op dezelfde dag als de KR triathlon!
 • HBS-Duinloop
  Een van de afspraken die wij met HBS hebben gemaakt is een jaarlijkse loop voor leden van HBS. De Duinloop is hiervoor in het leven geroepen, en voor de uitvoering daarvan hebben we jou hulp nodig!
 • Halve van Haarlem
  Een mooi rondje van 10 of 21 km in onze eigen omgeving waar veel KR's aan meedoen.
 • Jaarvergadering
  We zijn dan wel geen officiรซle vereniging of wat dan ook. Wel komen we 1x per jaar na een training bij elkaar om het reilen en zeilen van de loopgroep door te nemen. 2017: dinsdag 26 september
 • Rondom Haarlem estafetteloop
  Zondag 14 oktober 2018
  Nee het is geen wedstrijd. Maar wel een mooie estafette door Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Heemstede, Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Santpoort. Kortom: Rondom Haarlem
 • Nieuwe ledenlijst
  Sta je er niet bij of wil je een andere foto. Of helemaal niet, laat het ons weten.